Elektrische fietsen

Sorteer op
Toon filters {{totalActiveFilters}}
Verberg filters {{totalActiveFilters}}
Filters
Wis filters
Elektrisch
{{option.Name}}
Versnellingen
{{option.Name}}
Remmen
{{option.Name}}
Framehoogte

De ideale framehoogte bepaal je op basis van je lengte. Op deze pagina wordt uitgelegd hoe je dat het beste opmeet. Of meet de framehoogte van je huidige fiets door vanaf het midden van de trapper as tot de bovenkant van het frame – waar de zadelpen de buis in gaat - te meten.

{{option.Name}}
Kleur
Prijs
Toon extra filters
Verberg extra filters
Geschikt als moederfiets

De Roots modellen zijn de speciale moederfietsen. Veel andere fietsen ook geschikt als moederfiets, maar zij hebben geen extra eigenschappen die de fiets makkelijker en veiliger in gebruik maken met kinderzitjes. Lees op deze pagina meer over de speciale eigenschappen van een moederfiets.

Fiets type
{{option.Name}}
Verlichting
{{option.Name}}
Bagagedragers
{{option.Name}}
Met USB oplaadmogelijkheid
Met beltdrive

Een Beltdrive is de vernieuwde versie van de traditionele ketting. Het is een aandrijfriem die onder andere tot vier keer langer meegaat en lichter en stiller fietst. Op deze pagina kun je meer lezen over de Beltdrive.

Verstelbare stuurpen
Toon e-bike filters
Verberg e-bike filters
Type gebruik
{{option.Name}}
Ondersteuningsstanden
{{option.Name}}
Met meeloopfunctie

De meeloopfunctie op een elektrische fiets kun je aanzetten om ondersteuning te krijgen op loopsnelheid. Handig als je bijvoorbeeld een heuveltje op moet lopen.

Accu keuze mogelijk
{{filteredBicycleTypes.length}} resultaten gevonden {{filteredBicycleTypes.length}} resultaat gevonden {{filteredBicycleTypes.length}} resultaten gevonden voor '{{searchQuery}}' {{filteredBicycleTypes.length}} resultaat gevonden voor '{{searchQuery}}'
Verwijder zoekterm(en)

Helaas zijn er geen fietsen die getoond kunnen worden.

Altijd een windje in de rug... De Cortina e-bikes zorgen ervoor dat je weer vaker de fiets pakt in plaats van de auto. Of je nu voor een snelle boodschap het centrum in moet en dicht bij de winkel wilt parkeren of heerlijk je hoofd leeg maakt na een lange dag op school of kantoor. Je ziet de e-bike steeds vaker terug in het straatbeeld, maar onderscheid jezelf van al die anderen door te kiezen voor een elektrische fiets van Cortina! Wij vertalen we de laatste trends op het gebied van mode en interieur naar de fietsen in onze collectie. Door de accu onopvallend weg te werken in de achterdrager zijn de Cortina e-bikes hip en fashionable.